Binnen- en buitenschilderwerk

Binnen- en buitenschilderwerk

Wij verzorgen al uw binnen- en buitenschilderwerk. Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande woningen, zowel rijwoningen als vrijstaand, appartementengebouw, urbanvilla, grachtenpand, landhuis, boerderij, kantoor, winkel, hotel of bedrijfspand : u kunt bij ons terecht.

Meerjaren Onderhoud Systeem

Meerjaren Onderhoud Systeem

Schilderwerk dient niet alleen ter verfraaiing, zeker als het buitenschilderwerk betreft gaat het ook om een goede bescherming van het houtwerk. Zowel de verflaag als de ondergrond leven langer door tijdig onderhoud. Tijdig onderhoud is het voordelig in conditie houden van uw buitenschilderwerk.

Kleuradvies

Kleuradvies

Wanneer u gaat schilderen of behangen bent u meestal geneigd om eerst een leuk kleurtje of motiefje uit te zoeken. Toch is het beter om eerst goed naar de ruimte te kijken: wat heeft de ruimte nodig? Komt er licht binnen, is de ruimte eigenlijk te smal of juist te breed, heeft u één ruimte waarbinnen u aparte hoekjes wilt creëren, etc.

Isolerende beglazing

Isolerende beglazing

Isolerend dubbelglas bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder (bijvoorbeeld een metalen kader) aan de rand van het glas uit elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw) is gevuld met droge lucht.

Geventileerde neuslatten

Geventileerde neuslatten

Waarom geventileerde neuslatten? Wanneer de gevelkozijnen zijn voorzien van traditionele (rechthoekige) glaslatten zullen kitnaden na verloop van tijd degradatie vertonen. Deze worden zichtbaar door openstaande naden, onthechting of afbladderen van verf. Hierdoor kan regenwater door capillaire werking tot in de sponning doordringen. Het vocht kan hier niet weg en er zal door ophoping (schimmels) houtrot ontstaan.

Houtsanering

Houtsanering

Houtrotsanering is het plaatselijk vervangen van de slechte delen van houten gevelelementen. Het grootste voordeel hiervan is dat het kostenbesparend werkt. U hoeft immers geen nieuw kozijn te kopen, maar alleen een reparatie te laten verrichten aan onderdorpel of hoekverbinding.

Reiniging van gevels

Reiniging van gevels

De gevel van uw woning beschermt uw huis tegen onder andere vocht, koude, warmte, ongedierte, stof, zand, roet etc. Logischerwijs tasten deze elementen echter ook uw gevel aan. Om wat voor soort gevel het ook gaat, er zal in de loop der jaren altijd vervuiling optreden en tevens aantasting van het materiaal.

Betonreparatie

Betonreparatie

De meeste betonschades ontstaan door het zogenaamde betonrot wat vaak veroorzaakt wordt door het carbonateren ofwel het verouderingsproces van beton. Deze betonschades zijn te herkennen aan scheurvorming en afgedrukt beton. In de meeste gevallen zijn deze betonschades eenvoudig te repareren.