Binnen- en buitenschilderwerk

binnen buitenschilderwerkWij verzorgen al uw binnen- en buitenschilderwerk. Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande woningen, zowel rijwoningen als vrijstaand, appartementengebouw, urbanvilla, grachtenpand, landhuis, boerderij, kantoor, winkel, hotel of bedrijfspand : u kunt bij ons terecht. Bij Projecten treft u een kleine selectie van recent door ons opgeleverde werken.

Lees verder >>

Sauswerk van wanden en plafonds

Sfeer in uw pand of woning wordt bepaald door goede wandafwerking. De kleur samenstelling is van grote invloed op uw welzijn in de ruimte.

Lees verder >>

 

Spuitwerk van kozijnen, wanden en plafonds

Een van de nieuwste technieken in de schildersbranche is het Airless spuiten. Bij Airless spuiten wordt de lak onder een hoge druk zonder enige toevoeging van lucht door een nauwe spuit-uitgang geperst. Door de grote drukval expandeert de uit de spuitopening komende straal, die daarbij spontaan uiteenvalt in kleine druppeltjes.

Lees verder >>

Behangen

BehangBehang blijft de populairste wandbedekking in Nederland.
Het plakken van het behang gebeurt of met kleine overlappingen tussen de banen (overlappend), of met de randen precies tegen elkaar aan, dit heet stotend. Behang met patronen wordt altijd stotend geplakt. Papierbehang soorten Papier behang, enkele laag papier, ( is niet sterk). Duplex behang, dubbele laag papier. Rauhfaser behang, geperste houtvezel behang in: grof, middel en fijnstuctuur. Vliesbehang (snelbehang), papierbehang, een papierlaag met een dun vlies.

Lees verder >>

Stukadoren

Stukadoors passen verschillende soorten stucwerk toe. Met soorten stucwerk bedoelen we de manier van stukadoren om een oppervlak te bewerken. Zoals een muur of plafond. Welk soort stucwerk wordt ingezet is afhankelijk van de staat van het oppervlak en de wensen van de opdrachtgever. Zo is het bijvoorbeeld van belang of het oppervlak ook nog wordt behangen of geverfd.

Lees verder >>

Wand- en plafondafwerking

wandafwerkingOf het nu sauswerk op de reeds gestucte wanden is of het behangen in decor, met een patroon of fotobehang, plakken van alle soorten glasvezelbehang of vinylbehang, stukadoorswerk, spachtelputz, glad stucwerk of plafonddecoraties, Schildersbedrijf Kaptein maakt graag een prijsopgave voor u! Bel gerust eens voor een vrijblijvende prijsopgave of vul het contactformulier in.